Tankbier

Zorgeloos uw evenement voorzien van tankbier? Wij verzorgen van A tot Z uw vraag naar bier, zoals infrastructuur en hardware. Van levering tot het aansluiten op uw tap. Ook voor het verwisselen tijdens een event van een biertank bent u op het juiste adres.
Tankbier is een relatief nieuwe manier van bier tappen die de traditionele methode van het gebruik van bierfusten vervangt. In plaats van het gebruik van fusten wordt tankbier rechtstreeks vanuit de brouwerij gekoeld en vervoerd naar het evenement, waar het direct wordt aangesloten op het tapsysteem.
Een ander voordeel van tankbier is dat het veel tijd bespaart. Bij traditionele bierfusten moeten deze regelmatig vervangen worden, wat een tijdrovend proces kan zijn. Met tankbier hoeft er alleen maar gezorgd te worden dat er voldoende bier in de tank blijft, wat veel efficiënter is.
Daarnaast is tankbier ook milieuvriendelijker dan traditionele bierfusten. Het transport van bierfusten is namelijk een belastend proces voor het milieu vanwege de hoge CO2-uitstoot. Bij tankbier is het transport veel efficiënter en minder belastend voor het milieu, omdat er minder transportbewegingen nodig zijn.

Diensten

Neem direct contact op
Uw horeca partner voor evenementen
Contactgegevens
Rieu Events
T: 06 24901010
E: info@rieu-events.nl
Socialmedia
Bedrijfsgegevens
KvK: 34004997
Btw: NL005825179B01
Bank: NL54INGB0007156775
Copyright ©
2024 
| Website & Google optimalisatie | Gemaakt door
Kranendonk Webdesign